SAKANA EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1950 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sakana Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 19:39 ik kon nergens een tijdsindicatie zien hoelang het ging duren op de tracker. Pokebowl besteld kip was lekker maar echt veel te veel saus ik heb de helft niet op kunnen eten omdat het echt doordrenkt was. Sushi was wel lekker.
14 feb 2024 om 23:03 Duurde veel te lang tijden komen niet overeen met de werkelijkheid
3 feb 2024 om 21:25 Zou 30 min duren. 18.51 besteld 20.20 kwam de bezorger en het werd nog net niet mn gang in gesmeten. Kon geen fatsoenlijk woord vanaf... Het is dat ze de enige zijn met de vega crispy rol want anders was ik allang naar een ander over gegaan!!!
27 jan 2024 om 9:26 Prima sushi! Vriendelijke bezorger! Op de edamame mocht wel wat zout ;)
26 jan 2024 om 20:28 Just on time delivery. Wrapping quality decreased a bit since my previous delivery but nothing terrible. Good quality sashimi and maki.
26 jan 2024 om 7:10 De mango in de sushi was erg hard. En sushi valt uit elkaar.
22 jan 2024 om 11:11 first of all, diner came too early. pokebowl was very tasty however it was not very much. after my pokebolw I was still hungry, so i ordered also an pizza.
12 jan 2024 om 20:24 Enigszins teleurgesteld over de bestelling. Sushi valt uit elkaar l, grote brokken komkommer. Vette aardappelkoekjes, sushi niet erg bijzonder de prijs daar in tegen wel
5 jan 2024 om 20:45 Eten warm en super snel!!
1 jan 2024 om 18:55 Eten was er met 20 minuten, altijd heerlijk. Enige jammere wat me opviel was de rijst en kip waren de helft minder dan aantal maanden geleden, heel jammer voor die prijs
1 jan 2024 om 12:00 Sushi was slordig gerold. Enkele stukken vielen uit elkaar. En ze waren echt gigantisch, er zat heel veel rijst omheen, waardoor de verhouding niet helemaal klopte. Al met al toch oké gegeten op een drukke avond als oud op nieuw.
30 dec 2023 om 19:42 Good quality food and good delivery. Will definitely order again!