SAKANA EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1980 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sakana Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2024 om 21:34 goed eten, snel bezorgd echt top!
6 mei 2024 om 11:20 Amazing food, great taste, fresh ingredients! One of my personal favourites!!!
5 mei 2024 om 14:43 What is this! I bought the most expensive thing they have, it smells very bad, not sushi but rice cake that smells bad
1 mei 2024 om 11:03 We ordered 2 poke bowls and the quality didn't reflect the price and ratings. The rice was filled with unexpected spicy mayonese! Not only is it not possible to make choices about the ingredients, but the used ones are not even mentioned on the menu.
30 apr 2024 om 10:19 The food was amazing, we ordered poke bowls. The rice was perfectly cooked, and it was rich in all types of vegetables. I highly recommend the fried fish poke bowl!
24 apr 2024 om 22:29 Vaker besteld bij Sakana en eigenlijk altijd goede kwaliteit en snel. Helaas deze keer anders en was het bestelde warme eten helaas koud bij aankomst en was wachttijd van een uur langer dan normaal.
16 apr 2024 om 9:28 Quality of food is good, and my family and I enjoy it very much.
10 apr 2024 om 20:27 Altijd lekker, goed en snel
7 apr 2024 om 19:33 Eten altijd goed.om 17.30 af gesproken om 17.15 stomden ze op de stoep
1 apr 2024 om 19:49 Bezorger stond eerst bij verkeerde flat. Het eten was heerlijk.
28 mrt 2024 om 11:37 Altijd lekker een snel bezorgd
27 mrt 2024 om 21:50 Sushi zat een rare bijsmaak aan parfum bijsmaak